Предимствата да притежаваш каравана

Караваните са се превърнали в бутикови хотели на колела, частни болтоли и мини имения – с различна гледка през прозореца, всеки ден.
Имате нужда от нещо по-убедително? Щастливи сме да ви го представим!

 

1. Свобода


Организирането на пътешествие може да бъде много забавно, а когато имате каравана – още повече, защото можете да спрете по пътя, за да изпиете чаша кафе във всеки избран от вас момент. Повярвайте ми, това никога не се омръзва! И от практическа гледна точка, ако се нуждаете от тоалетна, имате такава на борда и няма нужда да рискувате крайпътните обществени удобства, които рядко са удобни или чисти. Особено тези на бензиностанциите. Пристигнали на място и не сте сигурни за вибрацията? Съберете си багажа и си отидете. Обичате къмпинга, който сте резервирали само за 2 нощувки? Удължете го. Сериозно, това са добрите неща. Вкусете свободата!2. Отидете с приятели


Семейните празници обикновено са хубави в зависимост от това кои членове на семейството присъстват, но знаете какво казват, не можете да изберете семейството си. Но можете да изберете приятелите си, но да се събере голяма група от вас и да си вземете ваканционен дом е скъпо и има притесненията на децата да събуждат съседите в 5 сутринта. Когато сте в подходяща за семейството каравана, можете да коментирате собствената си зона и да настроите лагер, да споделяте предварителна храна и миене. Последният е любим на децата, както знаете. Някои къмпинг места предлагат индивидуални полета за групови резервации и шатри за посрещане, 3. По-евтин начин за почивка


Колко струва да отседнете в хотел? Включена ли е закуската? Не? Шегуваш ли се? В свят, в който скритите разходи са равни на курса, ще бъдете приятно изненадани от това колко евтино е да карате каравани.
Експедията смята, че британците харчат близо по £ 5K годишно за семейни празници, но тези хора не ходят на къмпинг. Когато цените на къмпинга започват от около 10 паунда на вечер, не е нужно да се отличавате с цифри, за да видите каква добра стойност е.


4. Приближете се до своята страст


Ако се занимавате със сърфиране, има смисъл да сте близо до брега и ако имате морска гледка, можете да видите дали вълните са благоприятни, да вземете дъската си и да отидете. Допълнителното предимство е, че след сърфиране, ви чака топъл микробус. 5. Бъдете по-независими


Слънцето грее и сте имали лоша седмица на работа. Сега е петък и имате повече от 48 часа, за да си направите мини почивка. Ако имате каравана, няма извинение да стоите у дома, фантазирайки за начините да кажете „нещата“ на шефа си. Не! Имаш колела и имаш стил, време да тръгнеш по пътя. Извън пиковия сезон често няма нужда да резервирате  и ако искате да обядвате, наблизо често има кръчма за почивка през уикенда и пай или нещо по-фантастично, ако работата ви е скучна, но добре платена. Някои къмпинги дори имат кръчми на място – или по-скоро обратното. 


 

6. Открийте необичайното


Къмпингите ви дават достъп до някои от най-добрите, скрити кътчета и ще намерите някои доста причудливи къмпинги, след като започнете да търсите. Това е красотата на независимите къмпинги – винаги съкровище за откриване. 

7. Страхотно за деца


В добрите стари времена децата караха моторите си, без да се притеснявате, но с повече трафик по пътищата и нарастващ страх от безопасност, става все по-трудно да оставите децата да бъдат деца , Караваната променя това. Толкова много къмпинги са напълно оборудвани за деца, че хората трябве да създават място „само за възрастни“, което звучи много по-вълнуващо, отколкото всъщност е. Очаквайте приключенски игрища, забавления и играчки. Много къмпинги сега имат бариери за влизане и излизане, които са защитени с код, успокояващи родителите с приключенски деца. 


8. По-спокойни


Можете да закусите в леглото си, ако решите! Времето за  тръгване също е гъвкаво и ще имате достатъчно време да опаковате микробуса си и да напуснете терена. Времето се обърна в лошо и искаш да се прибереш? Ще загубите много пари, ако сте отседнали в хотел, но е малко вероятно ако сте на  къмпинг. 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *