Какви цветове да носите, за да направите инстаграм снимките си красиви

Знаете ли, че аз оправям багажа си за пътувания до голяма степен в зависимост от това какви цветове ще облека в моите снимки за пътуване, които знам, че ще изпъкнат най-много в дестинацията, която ще отида?

Това е трик, който правя от години, за да направя моите снимки от пътуването страхотни! Независимо дали е дебела рокля или лесен аксесоар! 


Измислянето на това, какви цветове да се носят, които изпъкват най-много в определени дестинации е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да мислите за основно цветово колело! Целта е да се контрастира с вашето обкръжение. Затова намерете цвят, който е най-близо до вашия фон и изберете цвят от другата страна на колелото, който да носите.

Изберете цвета най-близо до основната схема на дестинацията, която ще отидете, след това разгледайте цветовете, точно противоположни на него, за най-добрите контрастни възможности, които да носите!

На някои места носенето на възможно най-голяма част от цвета изглежда най-добре. Но за други, или ако се опитвате да сте инкогнито, носенето само на шарен шал или шапка, която е цветна.

Ако не ви е удобно да се разхождате с „Instagram Clothes“, просто ги донесете в чантата си и ги облечете върху обикновените дрехи за снимката! Правя това ВСЕКИ път на многолюдни места, където не искам хората да се взират в мен в дългата разкроена рокля! Или когато първо трябва да направя поход, за да стигна до мястото за снимки!Ще посоча като пример примери за няколко обозначени места :


Тропически води

Всичките ми бански костюми за Сейшели бяха нарочно оранжеви, жълти или розови!Горещо розово изскача перфектно в ярко синя тропическа вода! Жълтото беше любимият ми поп цвят във Филипините

Цветове за носене: Червено, оранжево, горещо розово, може би жълто, може би бяло

Не носи син бански в тропическа синя вода! Това е един от най-красивите цветове за контрастиране и изглежда зашеметяващо, когато го правите! Ако банските с ярки цветове не са вашето нещо, изберете чифт нюанси, шапка или дори просто цвят на устните!


Бели пясъчни плажове

Лек ярък цвят, особено срещу тъмна кожа и подхождащо подхождащи реквизит! Можете дори да останете в една и съща цветова зона и да контрастирате с тъмно синьо Лек ярък цвят, особено срещу тъмна кожа и подхождащ реквизит!

Можете да носите почти всеки цвят на бял фон и той ще изпъкне. Предпочитам бижуто-тонове или ярко жълто, защото засилва идеята за слънчев ден.

Също така, един от моите трикове за снимки на бели пясъчни плажове е да се опитам да проявявам креативност с реквизит! По този начин снимката не е само аз в бикини на това, което може да бъде всеки плаж в света!Езера

Червеното и жълтото са може би най-добрите контрасти за Патагония  Определено нося 3 слоя цветни дрехи, за да получавам различни снимки в Банф. Цветове за носене: ярко жълто, ярко червено, горещо розово, бяло.

Водните езера имат сходни цветови контрасти с тропическите води. Освен, че трябва да имате предвид и небето, планините и дърветата около тях. Обикновено има малко повече контраст и по-смели цветове, така че целта ви трябва да бъде ярък цвят, който да покрива колкото е възможно повече от вас.


 Сняг

Цветове за носене: червено, пурпурно, лилаво, розово, жълто
Местата с бяло са най-лесните места за контрастиране, така че можете да носите почти всеки цвят. Аз лично харесвам червено и розово, тъй като прави най-страхотния контраст!


Направихте ли си планове? Имате ли определена дестинация, на която искате съвети какво да облечете? Коментирайте по-долу и ще ви помогна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *