На 1ви Август 2017 Антония Григорова ще стартира по маршрута Ком – Емине

 

На 1ви Август 2017 Антония Григорова ще стартира по маршрута Ком – Емине с цел скоростно преминаване на 600те километра по  билото на Стара планина.  Тя ще е първата жена, която на 1-ви Август 2017 ще се изправи пред предизвикателството да премине по маршурта с бягане за не повече от 6 дена.  За повечето от нас звучи невероятно, може би дори малко лудо. За Антония Григорова и нейната треньорка Наталия Величкова това е страст и предизвикателство, пред което решиха да се изправят  преди една година.

 

“Спомняш ли си 3 април 2016г. ?

Аз те попитах:
-И знаеш ли какво си мисля за догодина?
А ти ми отговори:
-Ком – Емине
Кратко и ясно. И решихме, че ще Пътуваме не само по билото на Стара планина, а и през времето, по време на състезания и тренировки. Ти бягаше, а аз бързах да те пресрещна на някой пункт или в края на някоя отсечка…

Това беше началото на Пътят КЕ 600!” Наталия Величкова

Кръщавайки проекта така  имахме идеята,че ще бъде едно интересно пътуване през времето, но не сме си и представяли колко интересни хора ще срещнем по Пътя.

След по-малко от седмица, на 1ви Август меду 5:00 и 6:00 часа сутринта, Антония с екипа ще се изправят на в. Ком, за да започнат финаланата отсечка от това пътуване.

Ще може да следите на живо преминаването на Антония по билото на Стара планина на: http://theroadke.com/gps-prosledyavane/

А на https://www.facebook.com/AntoniyaSvetozarovaGrigorova/ ще споделяме информация и снимки за всичко интересно случващо се по Пътя Ком – Емине 600.

А ако се питате: Защо го правим?
-Защото Можем!
-Защото Искаме!
-Защото Знаем как!
-Защото Идеята е толкова голяма, колкото е голям и Човекът, който я носи в себе си!
-Защото Лимитът е само една бариера, която човек сам си поставя!
-Защото мозъкът и сърцето сами по себе си са органи в човешкото тяло, но като успееш да ги обединиш в едно цяло можеш да станеш Безсмъртен!